Erkend leerbedrijf - Brasserie de Buke

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Erkend leerbedrijf

Een belangrijk deel van MBO-opleidingen bestaat uit werken en leren in de praktijk of te wel de beroepspraktijkvorming. Studenten doen dat bij een erkend leerbedrijf.

Brasserie de Buke is een erkend leerbedrijf en bied studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn/haar opleiding. Wij bieden zowel stage- (BOL) als leer  (BBL) plaatsen aan studenten. Brasseraie de Buke heeft 2 leermeesters en kan zowel studenten plaasten die de opleiding tot zelfstandig werkend kok volgen als studenten die de opleiding tot gastheer/vrouw volgen. 

Binnen Brasserie de Buke worden studenten die leren voor kok begeleid door leermeester kok John van Thiel. Voor de studenten die de opleiding tot gastheer/vrouw volgen worden begeleid door leermeester gastvrouw Petra Koppelaar. Zij zijn beveogd om de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Daarnaast werken de leermeesters nauw samen met de school en het SBB. Door nieuwe vakmensen op te leiden leveren wij als Brasserie de Buke een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap en daar zijn wij enorm trots op. 

Download hier het erkenningscertificaat. Opzoek naar een stage- of leerplaats als kok of gastheer/vrouw. Stuur onderstaand je gegevens en één van onze leermeesters Dhr. J van Thiel of Mevr. P.Koppelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu